Acties

PROFITEER NU VAN ONZE VERHUISACTIE!

Movers unloading a moving van

Geld besparen op uw verhuizing? Maak nu kennis met de professionals van ons verhuisteam en profiteer van onze actie!

Geld besparen op uw verhuizing? Maak nu kennis met de professionals van onze verhuisservice en profiteer van onze actie!

Actie tarieven per uur
Verhuiswagen incl. 2 verhuizers     € 59,95
Extra verhuizer                                € 22,50

Verzorgd aan Huis is een sociaal bedrijf dat zich inzet voor senioren en hulpbehoevenden. Met ons verhuisbedrijf bieden wij zorgeloze verhuizing voor senioren tegen het beste tarief in Nederland! Het goede nieuws is dat wij nu tijdelijk het kortingstarief voor iedereen hanteren! U maakt gratis gebruik van een van onze verhuiswagen en profiteert van een laag uurtarief!

Voor slechts € 59,95 per uur zorgen onze verhuizers er voor dat uw inboedel met zorg wordt verhuisd en dit zorgt er voor dat u zich niet hoeft in te spannen tijdens uw verhuizing. Indien u maximale ondersteuning wenst tijdens u verhuizing, dan kunnen wij tegen scherp tarief een verhuisplanner voor u inzetten die vrijwel alle taken op zich kan nemen. Ook voor diverse werkzaamheden voor, na en tijdens uw verhuizing, kunt u bij ons terecht.

Wij bieden u met onze zeer scherpe aanbieding het volgende:

  • Twee ervaren Verhuizers
  • Verhuiswagen incl. brandstof en verhuismaterialen
  • Verzekering
  • 40 vrije kilometers, daarna € 0,39 p/km


Bus met Chauffeur – € 39,95 per uur

Heeft u iets gekocht dat niet in uw auto past en bent u op zoek naar betrouwbaar transport?
Voor al uw klein transport, kunt u rekenen op een snelle en goede afhandeling van onze bus met chauffeur.
Uw spullen worden door onze chauffeur opgehaald op de gewenste locatie. Dit kan bij u thuis zijn, bij een opslagruimte of op een andere locatie zoals de Ikea of het adres van uw marktplaats aankoop.

Het in- en uitladen gebeurd door u zelf, maar u kunt rekenen op hulp van de chauffeur. Vanuit veiligheidsoverwegingen geldt dit niet voor wasmachines en andere zware objecten of als er gebruikt dient te worden gemaakt van één of meerdere trappen. Als u zelf niet voor voldoende mankracht kunt zorgen, dan kunnen wij een extra transport hulp voor u inschakelen.

Prijzen incl. btw. De minimum afname voor onze verhuisactie is 3 uur. Voor onze bus met chauffeur is dit 1 uur.
Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, klikt u hier.