Diensten aan huis

Natuurlijk schoon!

Verzorgd aan Huis - Huishoudelijke hulp

Vanaf € 13,75
Door het bieden van huishoudelijke ondersteuning kunnen gezinnen, senioren en andere huishoudens genieten van een natuurlijk schone omgeving

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare huishoudelijke hulp, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat is er nou fijner dan een vast gezicht bij u aan huis, die u vervelend en tijdrovend schoonmaakwerk uit handen neemt tegen een aantrekkelijk tarief?

Door middel van eco-vriendelijke schoonmaakmiddelen, zorgt uw huishoudhulp voor een natuurlijk schoon en sprankelend huishouden. Dit betekent dat u niet alleen profiteert van een opgeruimd en schoon huishouden, maar ook dat u gezamenlijk met uw persoonlijke hulp kunt zorgen voor een positieve uitwerking op het milieu hiervan. Heeft u toch liever uw eigen schoonmaakmiddelen? Geen probleem, want u heeft namelijk de keuze tussen aanbevolen schoonmaakmiddelen of producten waar u reeds vertrouwd mee bent.

De uitkomst ten tijde van bezuinigingen: Meer hulp, voor minder geld!

Doordat er door de overheid flink wordt bezuinigd op huishoudelijke hulp, kan het zijn dat u minder of geen huishoudelijk hulp meer ontvangt. Dit kan zeer onwenselijke situaties op leveren, omdat met name ouderen vaak afhankelijk zijn van deze hulp. Wij begrijpen dat er vele ouderen zijn in Nederland die afhankelijk zijn van deze ondersteuning en daarom bieden wij u professionele en betrouwbare dienstverleners. Doordat wij de kosten voor u zeer laag kunnen houden, is het voor u eenvoudiger om meer huishoudelijk ondersteuning te ontvangen en op deze wijze helpen wij ouderen langer thuis te kunnen blijven wonen.

Voor iedereen

Met enthousiasme ondersteunt uw persoonlijke huishoudelijke hulp u door middel van het uitvoeren van diverse taken. Het gaat hierbij vaak om huishoudelijke taken die door velen als zwaar en tijdrovend worden ervaren.
Dit is één van de redenen waarom er door zeer veel senioren gebruik wordt gemaakt van deze dienstverlening. Maar ook als u niet tot deze groep kunt worden gerekend, kan een persoonlijke huishoudhulp een gouden greep zijn. U geniet zo van een schoon en geordend huishouden, waarbij u geen hinder of stress meer ondervindt van diverse huishoudelijke werkzaamheden. En dat is ook exact de reden dat deze service breed gewaardeerd wordt door huishoudens van jong tot oud. Daarnaast kunt u in uw drukke bestaan meer tijd besteden aan uw gezin, hobby’s of andere sociale activiteiten en ook dat wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren!

De mogelijkheden op een rij

 • Stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen zemen, afwassen, wassen en strijken, reiniging van sanitair, etc
 • Er kunnen tal van flexibele werkzaamheden in overleg met u worden uitgevoerd, zoals inkopen doen met of voor u
 • U heeft toegang tot ons netwerk van specialisten aan huis, waarbij u interessante kortingen ontvangt op andere diensten, zoals mobiele kapsters, persoonlijke uitstapjes voor senioren, fysiotherapeuten en andere specialisten aan huis

Kosten

U heeft al huishoudelijke ondersteuning tot uw beschikking vanaf € 13,75 per uur.
De kosten voor deze dienstverlening kunnen worden betaald vanuit uw pgb of door middel van privé-financiering.

Voor het doen voor een aanvraag klikt u hier.

Persoonlijke verzorging

Vanaf € 17,50 per uur
Dagelijks staan ervaren zorgprofessionals voor u klaar om u de beste zorg te kunnen bieden. Deze persoonlijk ondersteuning zorgt ervoor dat u van uw oude dag kunt genieten in uw vertrouwde omgeving…

Wanneer u door ouderdom of ziekte niet in staat bent u zelf te verzorgen, kan een professional in de zorg u uitkomst bieden. Wij zorgen ervoor dat u tegen een aantrekkelijk tarief gebruik kunt maken van een flexibele hulp bij algemene dagelijkse levensverrichtingen. Deze ondersteuning staat altijd garant voor adequate en plezierige hulp, uitgevoerd door gepassioneerde professionals.

Zoals u het graag ziet

Wij vinden het belangrijk dat u als klant de juiste hulp ontvangt. Hierbij staat de kwaliteit van de zorg bovenaan. Daarnaast vinden wij het ook van groot belang dat er goed wordt geluisterd en gehandeld naar uw wensen en behoeften.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vindt er eerst een gratis gesprek plaats met u en uw zorgverlener. Hierbij kan worden beoordeeld hoe groot uw zorgbehoefte is en tevens ontvangt u adviezen met betrekking tot de mogelijkheden en een plan van aanpak.
De regie blijft echter in uw handen, want u beslist op het moment waarop u deze zorg wenst te ontvangen en op welke wijze. Wanneer u dit patroon wenst aan te passen, dan probeert de zorgverlener zich altijd flexibel met u mee te bewegen.

Wij vinden het als organisatie belangrijk dat een ieder zo lang mogelijk, op een prettige manier, in zijn of haar vertrouwde omgeving moet kunnen blijven wonen.
Door het bieden van een platform waarbij u kunt worden gekoppeld aan de juiste zorgverlener, kunnen wij dit mogelijk maken en hier toezicht op houden. Bovendien kunnen wij met ons uitgebreide netwerk voor een breed aanbod aan diensten zorgen dat garant staat voor rust, ontspanning en een waardevolle, zorgeloze oude dag.

De mogelijkheden op een rij

 • Hulp bij het in en uit bed komen
 • Hulp bij persoonlijke hygiëne ( wassen/douchen)
 • Hulp bij het aan- en uitkleden
 • Hulp bij het aan- en uittrekken van steunkousen
 • Hulp bij het bereiden van ontbijt, lunch, etc
 • Overige zorg gerelateerde handelingen

Kosten

Het tarief is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen en is beschikbaar vanaf € 17,50 per uur.
De kosten voor deze dienstverlening kunnen worden betaald vanuit uw pgb of door middel van privé-financiering.

Voor het aanvragen van deze dienst of voor meer informatie klikt u hier.

Uiterlijke & Lichamelijke Verzorging – Uw Specialist aan huis

Verzorgd aan Huis - Uiterlijke verzorging

Wij zorgen voor de beste professionals voor een behandeling bij u aan huis. Naast de belangrijke gezondheidsaspecten kunt u zichzelf ook optimaal ontspannen, tijdens een van onze behandelingen.

Het aanbod van specialisten aan huis is uniek en zeer gevarieerd. Onze professionals worden zorgvuldig geselecteerd, zodat u altijd wordt gekoppeld aan een ervaren dienstverlener die zorg draagt voor een comfortabele behandeling bij u aan huis. Voor de perfecte verzorging van uw haar, huid of lichaam en voor de juiste ontspanning, zijn wij u dan ook graag van dienst.

Geniet nu van gemak, service en een scherp tarief, door te kiezen voor een van de volgende diensten aan huis:

 • Haarstyling door ervaren kapsters
 • Schoonheidsbehandelingen voor gezicht, lichaam en hand en overige beauty behandelingen
 • Gespecialiseerde voetverzorging
 • Fysiotherapie & massages

Indien u een afspraak wenst te maken of vragen heeft over een behandelingen en de mogelijkheden klikt u hier.

Verzorgd aan Huis - Uiterlijke verzorging - kapster

Een compleet nieuwe look of toch uw oude kapsel in een nieuw jasje? Uw kapsters aan huis zorgt voor de beste haarverzorging voor jong en oud!

Kapper aan huis

Voor iedereen
Deze betrouwbare service is bij uitstek geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, vanwege ouderdom en/of ziekte. Ook als u enkel uit praktisch oogpunt gebruik wilt maken van deze thuisservice, dan staan er professionele kapsters voor u klaar.
Zo zijn er veel gezinnen die dit gemak op prijs stellen, omdat het hele gezin zo efficiënt geknipt kan worden in een vertrouwde omgeving. Handig en dit scheelt u ook nog eens flink in uw portemonnee!

Van alle markten thuis
Door de ruime ervaring van onze haarstilisten en het gebruik van de juiste producten, krijgt u altijd de verzorging en styling die u verdiend. Zo kunt u bijvoorbeeld naast het knippen en stylen, ook verwend worden met een heerlijke hoofd-ontspanningsmassage.
Ook voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft, weten deze haar specialisten altijd iets moois te creëren, zodat u bent voorzien van het gewenste kapsel!

Lage prijzen
Onze dienstverleners werken met aantrekkelijke tarieven, waarbij u al geknipt kunt worden vanaf € 17,50.
Voor het maken van een afspraak of voor onze volledige prijslijst klikt u hier.

An old woman is having a massage. Spa concept.

Beauty & health: Een heerlijk moment van ontspanning bij u thuis

Schoonheidsspecialiste aan huis

Heerlijk genieten van een beauty behandeling of manicure, dat gunnen wij iedereen!
Wij zorgen voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten, gespecialiseerd in het verzorgen van diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen aan huis.

Persoonlijke aandacht & welzijn
Diverse beauty & health professionals hebben met hun ervaring een goed en gevarieerd en uniek aanbod kunnen samenstellen, waardoor kunt u thuis optimaal genieten van diverse schoonheidsbehandelingen.
Uw huid wordt vakkundig gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. U zult u zich compleet ontspannen voelen na de door u gewenste behandeling, omdat deze altijd worden gecombineerd met diverse ontspannende elementen, zoals een massage.
Naast een goede behandeling, vinden wij persoonlijke aandacht en het welzijn van mensen die gebonden zijn aan huis zeer belangrijk! Daarom zorgen wij voor de juiste professionals waarbij u zich vertrouwd zal voelen.

Epileren en Hand- & nagelverzorging
Een gezichtsbehandeling, gevolgd door een epileer – of hars behandeling, zullen u een stralend en perfect verzorgd uiterlijk geven.
Ook hand- en nagelverzorging behoort tot de mogelijkheden, waarbij een manicure aan huis uw handen en nagels de juiste verzorging zal geven.

Voor iedereen
Doordat de behandeling bij u thuis plaatsvindt, is deze uitermate geschikt voor mensen die door een beperking of ouderdom moeilijk het huis kunnen verlaten. De behandelingen zijn echter ook bedoeld voor mensen die om andere beweegredenen graag het gemak ervaren van een heerlijke behandeling in eigen huis!

Een verrassend cadeau
Wij zijn er trots op dat wij een grote variatie van mensen, blij hebben kunnen maken met diverse beauty behandelingen! Wilt u uw moeder, oma, of een ander familielid of vriend een heerlijk ontspannen verjaardag bezorgen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Prijzen
Complete gezichtsbehandelingen starten vanaf € 35,-.
Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie klikt u hier.

Een goede oude dag en persoonlijke activiteiten waar u blij van wordt

Verzorgd aan Huis - Sociale activiteiten

Vanaf € 13,75
Wij zorgen voor de juiste gezelschaps- partners die een aangename invulling kunnen geven aan uw oude dag (of dat van uw naasten, zoals uw (groot)ouders)!

Een wandeling langs het strand, een bezoek aan het theater of een dagje weg, zijn activiteiten die vrijwel iedereen aanspreken. Het zorgt ervoor dat wij ons vrij kunnen voelen en bovendien kunnen genieten van de ontspanning van de natuur of kunst en cultuur.

Gezelschap met zeer veel mogelijkheden

Een van de hoofdredenen waarom onze organisatie is opgericht, is om senioren en andere hulpbehoevenden een groter gevoel van vrijheid en keuze te kunnen bieden. Wij zetten ons als organisatie in om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan en vinden sociale betrokkenheid zeer belangrijk! Wij vinden dat mensen die zich door ziekte of ouderdom meer dan gewenst thuis verblijven, meer mogelijkheden moeten krijgen om met onze hulp te kunnen bepalen wat voor activiteiten zij binnen- of buitenshuis willen uitvoeren.

U voert de regie

Dit betekent persoonlijke aandacht en begeleiding, op een door u gekozen tijdstip! Wij zorgen voor sociaal-maatschappelijke binding en beperken u hierbij niet tot groepsactiviteiten. Anders u waarschijnlijk gewend bent van vele andere organisaties, gaat uw geluk en welzijn bij ons altijd voor: Wij hebben aandacht en respect voor het individu en creëren mogelijkheden.
Wij kunnen hierbij als inspiratiebron dienen en met u overleggen welke activiteit aansluit bij uw wensen, maar vaak weet men op voorhand al wat men graag met onze hulp zou willen doen. Hierdoor zijn de mogelijkheden zeer talrijk! Om u toch een goed beeld te geven hebben wij enkele voorbeelden van activiteiten voor u opgesomd:

 • Een heerlijke strand- of boswandeling
 • Het bezoeken van theater, musea of muziekvoorstellingen
 • Een dagje weg, zoals de dierentuin of een boottocht
 • Reizen door binnen- en buitenland
 • Aankopen doen in het centrum of elders
 • Activiteiten binnenshuis, zoals: Puzzelen, lezen, spelletjes spelen, etc
 • Activiteiten met uw kleinkinderen

Tijdelijke zorg en ondersteuning voor uw ouder(s) of ouder familielid

In de huidige samenleving zijn er veel mensen die hun ouders op latere leeftijd ondersteunen, wanneer zij deze steun nodig hebben. In veel gevallen wordt deze steun beperkt doordat de afstand tussen senioren en hun kinderen te groot is. Bovendien kan uw gezinsleven en/of werk er voor zorgen dat u onvoldoende tijd kunt vrijmaken voor uw ouder(s). Ook kunnen er situaties zijn, waarbij u tijdelijk minder kunt zorgen voor uw ouders, zoals wanneer u zelf ziek bent of op vakantie gaat.
In al deze gevallen kunnen wij er voor zorgen dat de zorg op flexibele wijze van u wordt overgenomen, of dat u hierbij gedeeltelijk wordt ondersteund. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij zorg dragen voor de dagelijkse verzorging of gewoon een kopje koffie drinken of uitstapje maken met uw ouder(s).

Daarnaast bestaat er uiteraard ook de mogelijkheid om deze zorg aan te vullen met andere diensten aan huis zoals; huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en een behandeling van een kapster, fysiotherapeut of andere professionals.

Een opa- of oma-dag voor u en uw kleinkinderen

Een ander voorbeeld van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden, is de tijd die u als grootouder met onze hulp met uw kleinkind kunt doorbrengen. Misschien zou u graag op uw kleinkinderen willen passen, een leuk uitstapje met ze maken of hun ontwikkeling volgen bij een sportclub, maar bent u hier fysiek niet toe in staat. Wij zorgen ervoor dat zowel grootouder(s) als kleinkind(eren) allen een geweldige dag beleven.
Bovendien heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een of meer vaste dagen in de week. Dit is de ideale mogelijkheid om uw kleinkinderen vaker te zien en een goede relatie met hen op te bouwen of in stand te houden, ondanks fysieke beperkingen. Daarnaast kunt u als opa of oma met onze ondersteuning als ‘oppas hulp’ fungeren, waardoor de huidige oppas of opvang overbodig kan worden.

Betaalbare dienstverlening

Wij zorgen er altijd voor dat er een betrouwbaar en betrokken dienstverlener bij u wordt ingezet, met de juiste achtergrond in de zorg. Ondersteuning is beschikbaar vanaf € 13,75 per uur, afhankelijk van te verlenen zorg, de gekozen activiteit en eventuele wensen van u als klant.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie over de mogelijkheden klikt u hier.

Profiteer nu van onze verhuisactie!

Movers unloading a moving van

Geld besparen op uw verhuizing? Maak nu kennis met de professionals van ons verhuisteam en profiteer van onze actie!

Geld besparen op uw verhuizing? Maak nu kennis met de professionals van onze verhuisservice en profiteer van onze actie.

Verhuisactie Senioren – €49,95 p/u* incl. verhuizers en verhuiswagen!
Bent u geen senior of hulpbehoevend persoon dan betaald u € 59,95 p/u*.

Verzorgd aan huis maakt met deze actie een zorgeloze verhuizing nog makkelijker!
Wij zijn uniek met het zeer scherpe tarief van € 49,95 per uur* en wij bieden senioren het beste tarief in Nederland, doordat zij gratis gebruik maken van onze verhuiswagen en een laag uurtarief!
Met zorg verhuizen onze verhuizers uw inboedel, waarbij wij er voor zorgen dat u zich niet hoeft in te spannen tijdens uw verhuizing. Indien u maximale ondersteuning wenst tijdens uw verhuizing, dan kunnen wij tegen scherp tarief een verhuisplanner voor u inzetten die vrijwel alle taken op zich kan nemen. Ook voor diverse werkzaamheden voor, na en tijdens uw verhuizing, zoals klus- en schoonmaakwerkzaamheden, kunt u bij ons terecht.

Onze aanbieding is inclusief:

 • Verhuizers (2 man sterk)
 • Verhuiswagen incl. brandstof en materialen
 • Verzekering
 • 100 vrije kilometers, daarna € 0,45 p/km

* Prijzen incl. btw. Voor onze verhuisactie geldt een minimum afname van 4 uur.
Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, klikt u hier.

De betaalbare verhuisservice voor iedereen!
Onze lage tarieven en hoge prijs-kwaliteitsverhouding zorgen ervoor dat onze dienstverlening ook toegankelijk is voor mensen met minder financiële middelen. Een efficiënte verhuizing en kosten besparen is fijn voor iedereen en daarom is onze verhuisservice flexibel en denkt hierin met u mee, zonder concessies te doen op de kwaliteit. Onze verhuisdienst is dan ook uitstekend in staat om zowel kosten besparend op te treden als meer service te verlenen indien gewenst, zoals het in- en uitpakken van dozen en (de)montage van kasten, etc.

Senioren verhuizing? Bij ons bent u aan het juiste adres!
Verzorgd aan huis strijdt tegen de vereenzaming van de ouderen in onze maatschappij. Ook trachten wij een uitweg te bieden wanneer zij voor praktische hulp niet kunnen terugvallen op familieleden of kennissen.
Voor veel ouderen geldt dat zij zich weinig hulp kunnen veroorloven, omdat zij daar simpelweg de financiële middelen niet voor hebben. Daarom vinden wij het essentieel dat wij ook deze ouderen ook kunnen bedienen tegen lagere tarieven. Dit is ook terug te vinden in de werkwijze, waarbij senioren extra service ontvangen. Dit wordt gewaardeerd door ouderen en wij vinden dat dit exact is wat onze ouderen verdienen!

Verhuisplanner – Senioren
Voor een zorgeloze verhuizing nemen wij u graag zaken uit handen, zodat u het gehele proces van verhuizen zo ontspannen mogelijk kunt doormaken. Door te kiezen voor een verhuisplanner, bent u verzekerd van een professional die alles organiseert voor, tijdens en na de verhuizing! Dit is een echte meerwaarde voor senioren of mensen die om andere redenen meer ondersteuning wensen, omdat dit betekent dat zij zorgeloos kunnen verhuizen.
Een verhuisplanner neemt daadwerkelijk de tijd voor u, begeleidt de verhuizing en zorgt voor een goede controle. Door middel van een verhuisplan op maat weet hij of zij wat er moet gebeuren tijdens het gehele verhuisproces. Zo kunnen zaken als het aansluiten van uw telefoon en andere apparatuur en het doorgeven van wijzigingen aan diverse instanties op tijd worden geregeld.
Ook in het geval dat u als familielid bent belast met de verhuizing of ontruiming van de woning van een familielid en hier graag bij ondersteund wordt, dan betekent de keuze voor een verhuisplanner vaak voor rust en tevredenheid van alle betrokken familieleden.

Sociaal en duurzaam
Door te kiezen voor Verzorgd aan Huis, kiest u voor een sociale en duurzame organisatie die zich inspant voor de maatschappij en het geluk van individuen in de samenleving.
Vaak wordt er bij een verhuizing voor gekozen om de overbodige huisraad aan te bieden bij het grofvuil. Wij zetten ons er voor in dat dit materiaal niet wordt vernietigd, maar zoveel mogelijk terechtkomt bij huishoudens in een moeilijke situatie. Zij kunnen zich soms essentiële zaken in hun huis aanschaffen of vervangen en daardoor zijn dit soort spullen voor hen dus zeer welkom. Dit initiatief is dan ook goed voor het milieu en goed voor de samenleving!

Sterke schouders
Een efficiënte verhuizing vraagt kennis, inzicht, de juiste middelen en zowel slimme als sterke verhuizers.
Indien u de mogelijkheden heeft om uw verhuizing gedeeltelijk zelf te organiseren, dan kunnen wij de resterende taken van u overnemen. Zo kan het zijn dat u alleen fysieke hulp nodig heeft om u te helpen bij fysiek zware werkzaamheden. In dit geval kunnen wij sjouwhulpen in schakelen, die u snel en adequaat kunnen helpen bij uw verhuizing.

Verzorgd aan Huis