Referenties

 

Al vele jaren ben ik zeer tevreden over mijn vaste kapster bij verzorgd aan huis! Deze dame zorgt ervoor dat mijn haar perfect zit en is daarnaast ook nog eens zeer vriendelijk. Bovendien kan ik de afspraak flexibel inplannen wanneer het mij uitkomt en ik kan een ieder dan ook deze service aanraden!

L. Lokhorst

Drie sterke verhuizers van verzorgd aan huis, hebben ervoor gezorgd dat onze verhuizing prima is verlopen. Ze waren zeer snel en kundig en er werd goed met ons gecommuniceerd, zodat onze spulletjes ook daadwerkelijk direct op de goede plaats werden gezet. Top service mannen, bedankt en tot de volgende klus.

B. van Kouwenhove

Ik heb één woord voor mijn huishoudhulp van verzorgd aan huis: GEWELDIG! Ze houdt alles stipt bij en ondersteunt mij met veel plezier met andere karweitjes. Voor mij nooit meer een andere huishoudhulp…

T. Schutte

Jullie hebben de verhuizing van mijn bejaarde zus van perfect geregeld. Nagenoeg al het werk is ons uit handen genomen en er is zelfs meer werk verricht dan afgesproken was. Deze service is zeer goed betaalbaar en voor een eventuele volgende verhuizing neem ik uiteraard weer contact met jullie op.

S. Madoui

Niets dan lof voor jullie sociale dienstverlening. Jullie zorgen ervoor dat mijn moeder elke dag heerlijk naar buiten kan en dat zij niets tekort komt. Ook is zij zeer enthousiast over de boottocht die zij met een van de medewerkers uit uw team heeft mogen maken. Mijn moeder en ik zijn dan ook zeer enthousiast over dit initiatief en de mogelijkheden die deze organisatie heeft te bieden!

M. Bijster