Verhuizen

Profiteer nu van onze verhuisactie!

Movers unloading a moving van

Geld besparen op uw verhuizing? Maak nu kennis met de professionals van onze verhuisservice en profiteer van onze actie.

Geld besparen op uw verhuizing? Maak nu kennis met de professionals van onze verhuisservice en profiteer van onze actie.

Actie tarieven per uur
Verhuiswagen incl. 2 verhuizers   € 59,95
Extra verhuizer                              € 22,50 

Meer kwaliteit en service voor de laagste prijs!

Verzorgd aan huis maakt met deze actie een zorgeloze verhuizing nog makkelijker!
Dat wij fantastische aanbiedingen hebben, was bij menig senioren reeds bekend. Met deze actie hanteren wij tijdelijk het kortingstarief voor iedereen!!
Een uniek aanbod, want voor slechts € 59,95 per uur bieden wij u het beste tarief van Nederland!
U maakt gratis gebruik maken van onze verhuiswagen en u profiteert van een laag uurtarief!

Met zorg verhuizen onze verhuizers uw inboedel, waarbij wij er voor zorgen dat u zich niet hoeft in te spannen tijdens uw verhuizing. Indien u maximale ondersteuning wenst tijdens uw verhuizing, dan kunnen wij tegen scherp tarief een verhuisplanner voor u inzetten die vrijwel alle taken op zich kan nemen. Ook voor diverse werkzaamheden voor, na en tijdens uw verhuizing, kunt u bij ons terecht.

Onze aanbieding is inclusief:

  • Twee ervaren verhuizers
  • Verhuiswagen incl. brandstof en materialen
  • Verzekering
  • 10 vrije kilometers, daarna € 0,39 p/km

* Prijzen incl. btw. Voor onze verhuisactie geldt een minimum afname van 6 uur.
Voor een afname van 3 t/m 5 uur rekenen wij een uurtarief van € 59,95 per uur.

Wij rekenen geen voorrijkosten- of brandstofkosten binnen regio Den Haag.
Actie onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, klikt u hier.

De betaalbare verhuisservice voor iedereen!
Onze lage tarieven en hoge prijs-kwaliteitsverhouding zorgen ervoor dat onze dienstverlening ook toegankelijk is voor mensen met minder financiële middelen. Een efficiënte verhuizing en kosten besparen is fijn voor iedereen en daarom is onze verhuisservice flexibel en denkt hierin met u mee, zonder concessies te doen op de kwaliteit. Onze verhuisdienst is dan ook uitstekend in staat om zowel kosten besparend op te treden als meer service te verlenen indien gewenst, zoals het in- en uitpakken van dozen en (de)montage van kasten, etc.

Senioren verhuizing? Bij ons bent u aan het juiste adres!
Verzorgd aan huis strijdt tegen de vereenzaming van de ouderen in onze maatschappij. Ook trachten wij een uitweg te bieden wanneer zij voor praktische hulp niet kunnen terugvallen op familieleden of kennissen.
Voor veel ouderen geldt dat zij zich weinig hulp kunnen veroorloven, omdat zij daar simpelweg de financiële middelen niet voor hebben. Daarom vinden wij het essentieel dat wij ook deze ouderen ook kunnen bedienen tegen lagere tarieven. Dit is ook terug te vinden in de werkwijze, waarbij senioren extra service ontvangen. Dit wordt gewaardeerd door ouderen en wij vinden dat dit exact is wat onze ouderen verdienen!

Verhuisplanner – Senioren
Voor een zorgeloze verhuizing nemen wij u graag zaken uit handen, zodat u het gehele proces van verhuizen zo ontspannen mogelijk kunt doormaken. Door te kiezen voor een verhuisplanner, bent u verzekerd van een professional die alles organiseert voor, tijdens en na de verhuizing! Dit is een echte meerwaarde voor senioren of mensen die om andere redenen meer ondersteuning wensen, omdat dit betekent dat zij zorgeloos kunnen verhuizen.
Een verhuisplanner neemt daadwerkelijk de tijd voor u, begeleidt de verhuizing en zorgt voor een goede controle. Door middel van een verhuisplan op maat weet hij of zij wat er moet gebeuren tijdens het gehele verhuisproces. Zo kunnen zaken als het aansluiten van uw telefoon en andere apparatuur en het doorgeven van wijzigingen aan diverse instanties op tijd worden geregeld.
Ook in het geval dat u als familielid bent belast met de verhuizing of ontruiming van de woning van een familielid en hier graag bij ondersteund wordt, dan betekent de keuze voor een verhuisplanner vaak voor rust en tevredenheid van alle betrokken familieleden.

Sociaal en duurzaam
Door te kiezen voor Verzorgd aan Huis, kiest u voor een sociale en duurzame organisatie die zich inspant voor de maatschappij en het geluk van individuen in de samenleving.
Vaak wordt er bij een verhuizing voor gekozen om de overbodige huisraad aan te bieden bij het grofvuil. Wij zetten ons er voor in dat dit materiaal niet wordt vernietigd, maar zoveel mogelijk terechtkomt bij huishoudens in een moeilijke situatie. Zij kunnen zich soms essentiële zaken in hun huis aanschaffen of vervangen en daardoor zijn dit soort spullen voor hen dus zeer welkom. Dit initiatief is dan ook goed voor het milieu en goed voor de samenleving!

Sterke schouders
Een efficiënte verhuizing vraagt kennis, inzicht, de juiste middelen en zowel slimme als sterke verhuizers.
Indien u de mogelijkheden heeft om uw verhuizing gedeeltelijk zelf te organiseren, dan kunnen wij de resterende taken van u overnemen. Zo kan het zijn dat u alleen fysieke hulp nodig heeft om u te helpen bij fysiek zware werkzaamheden. In dit geval kunnen wij sjouwhulpen in schakelen, die u snel en adequaat kunnen helpen bij uw verhuizing.