Inschrijven

Gepassioneerd talent

Zou jij graag willen werken bij ouderen aan huis? Geef jij om ouderen, maak je graag contact met hen en ben jij in staat om hen op de manier te ondersteunen? Schrijf je dan nu in bij verzorgd aan huis.

Door de ondersteuning in de huishouding en/of persoonlijke verzorging die jij de cliënten biedt, werk je gezamenlijk met verzorgd aan huis aan een aantal belangrijke onderwerpen:

  • Het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen en bijdragen aan een plezierige oude dag
  • Het bevorderen van de zelfredzaamheid van ouderen
  • Ondersteuning bieden aan ouderen, zodat zij langer en op prettige wijze, thuis kunnen blijven wonen

Wij zijn dus op zoek naar sociale en initiatiefrijke kandidaten, die ouderen op hun gemak kunnen stellen en goed inzicht hebben hoe ouderen goed te kunnen ondersteunen met jou specialisme. Jij bent jezelf bewust van het feit dat jouw werk veel mooier is dan enkel het uitvoeren van jouw kerntaken als huishoudelijke hulp of professional binnen de zorg.
Ben jij representatief en van onbesproken gedrag, stuur dan jou cv voorzien van korte motivatie naar info@verzorgdaanhuis.nl om jezelf in te schrijven. Naast talent (jong en oud) met werkervaring, matchen wij ook graag studenten met een zorg gerelateerde opleiding zoals verpleegkundige of geneeskunde.
Na ontvangst van jouw aanmelding, sturen wij jouw een bevestiging alvorens je opgenomen wordt in ons bestand. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen alle administratieve zaken afgehandeld worden en ontvang je alle informatie en benodigdheden om te kunnen starten. Vanaf dat moment kun je worden gematcht aan onze cliënten.

Zelfstandige dienstverleners
Momenteel zijn wij op zoek naar een Medisch pedicure, die als zelfstandige te werk kan gaan bij senioren en andere cliënten. Ben jij geïnteresseerd en denk jij dat jij in ons netwerk past, stuur dan een email met jouw gegevens naar info@verzorgdaanhuis.nl.

Verzorgd aan Huis