Medisch pedicure

Functie omschrijving

Voor de regio Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een zelfstandige, mobiele medische pedicure.
Ben jij een enthousiaste, gediplomeerde pedicure en die bevoegd is en bekwaam voor alle daarbij behorende vaardigheden, dan zijn we op zoek naar jou.

Je bent ervaren met uiteenlopende technieken en materialen en kunt specialistische behandelingen toepassen, zoals voor diabetische en reumatische cliënten. Uiteraard kun je ook een voetscreening of anamnese uitvoeren en tevens kun je cliënten op andere wijze adviseren.

Als zelfstandig dienstverlener ben je een van de gezichten van ons netwerk en weet je onze organisatie op de juiste wijze te vertegenwoordigen. Hierbij leef je ook de code voetverzorgingsbedrijf na.
Naast veel passie voor het vak, zijn wij op zoek naar een professional die onze klanten in eigen huis volledig in de watten kunnen leggen. Je bent dus zeer klantvriendelijk en beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde pedicure opleiding
  • Je hebt relevante werkervaring als medisch pedicure
  • Je kunt zelfstandig te werk gaan
  • Je bent representatief, klantvriendelijk en hebt goede sociale vaardigheden
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer

Verzorgd aan huis is een dynamisch en groeiend bedrijf, dat zich met veel passie inzet voor haar cliënten. In de uitdaging die wij bieden, kun je zelfstandig te werk gaan, binnen een organisatie met een informele en prettige sfeer. Er is ruimte voor jouw eigen inbreng en je hebt de mogelijkheid om als zelfstandige aan de slag te gaan zonder het doen van grote investeringen.

Wil jij het beauty team versterken en samen met ons de klanten volledig in de watten leggen aan huis, stuur ons dan jouw cv en motivatie!

Verzorgd aan Huis