Verzorgende (IG) – Verpleegkundige

Schrijf je nu in!

Ga jij graag zelfstandig te werk al verzorgende (IG) of verpleegkundige in de regio Den Haag en/of Rotterdam, schrijf je dan nu direct in als dienstverlener bij Verzorgd aan Huis!

Beschik jij over de juiste capaciteiten en ervaring voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg en ondersteuning naar de wensen en behoeften van cliënten? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde zorgverleners, die cliënten op vaste tijden hulp kunnen verlenen.

Als verzorgende verricht je op professionele wijze verzorgende, verplegende en begeleidende taken bij cliënten thuis. Je gaat zelfstandig te werk en zorgt naast een juiste uitvoering ook voor het coördineren en plannen van de zorg, middels een zorgplan.
Naast het leveren van kwaliteitszorg, is het van belang dat ouderen ook op sociaal vlak worden ondersteund, zodat ze zich zowel binnenshuis als buitenshuis prettig voelen. Je hart ligt dan ook bij de zorg, je hebt goede sociale vaardigheden en beschikt over de juiste instelling.

Voor wie?

  • Je hebt een diploma verzorgende niveau 3 IG (of hoger)
  • Je hebt kennis, ervaring en bent volledig vakbekwaam op het gebied van verzorging in de (ouderen)zorg
  • Je hart ligt bij de zorg en je en je bent het zonnetje in huis voor onze cliënten (goede sociale vaardigheden)
  • Je bent gemotiveerd, flexibel en hebt een zelfstandige werkhouding
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift

Verzorgd aan huis is een dynamisch en groeiend bedrijf, dat zich met veel passie inzet voor haar cliënten. Ook op sociaal vlak vormen wij een betrokken organisatie.
Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij je daadwerkelijk wat voor mensen kunt betekenen en het verschil kunt maken voor cliënten? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in, mail ons jouw cv en motivatie en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ruime werkervaring binnen de zorg is een pré, maar ook als je over minder werkervaring beschikt, maar wel gediplomeerd bent, dan komen we graag met jou in contact.

Verzorgd aan Huis